Weersverwachting en waarschuwingen

Weersverwachting

Bewolkt en perioden met motregen, morgen af en toe zon en een enkele bui
Verwachting voor vandaag en morgen

Vandaag is het overwegend bewolkt en valt er op veel plaatsen van tijd tot tijd motregen. Het wordt vanmiddag niet warmer dan een graad of 19, in Zuid-Limburg kan het nog lokaal 22°C worden. De wind is zuidwestelijk, matig boven land en (vrij) krachtig langs de kust en op het IJsselmeer.

Komende nacht blijft het bewolkt en valt er af en toe regen en motregen. In het noordwesten wordt het later in de nacht droog en klaart het wat op. De minimumtemperatuur wordt omstreeks 16°C en de west- tot zuidwestelijke wind blijft matig boven land en (vrij) krachtig aan zee.

Morgen is er vrij veel bewolking, maar er is ook af en toe ruimte voor de zon. Er kan een lichte bui of wat regen vallen. De middagtemperatuur varieert van 18°C in het noordwesten tot 22°C in het zuidoosten. De meest westelijke wind is matig, aan zee (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/06/2017 13.09 uur LT

   

Meerdaagse verwachtingen
Af en toe zon en geleidelijk steeds groter wordende kans op regen of buien. Middagtemperaturen rond de normale waarden voor de tijd van het jaar, ongeveer 20°C. rond het midden van de week mogelijk warmer.
Uitgifte: 24/06/2017 00.59 uur LT
Lange termijnverwachting
Zaterdag 01 juli tot en met zaterdag 08 juli
Grote kans (ca. 80%) op het aanhouden van het wisselvallig weertype met af en toe regen. De maximumtemperaturen liggen net iets onder de langjarig gemiddelde waarden.
Uitgifte: 24/06/2017 00.59 uur LT

Waarschuwingen

Code groen: Er zijn geen waarschuwingen

Er zijn momenteel geen waarschuwingen van kracht.


Uitgifte: 24/06/2017 13:25 uur LT

  

Reactiemogelijkheid is gesloten