Weersverwachting en waarschuwingen

Weersverwachting

Zonnig en warm, vanaf vrijdagavond in het zuiden kans op een (onweers)bui
Verwachting voor vandaag en morgen

Vanavond en vannacht kunnen er vooral in het noordoosten nog wolkenvelden voorkomen. Elders klaart het breed op en kan er met name in het zuidwesten een enkele mistbank ontstaan. De minima liggen tussen 12°C en 16°C. De wind is zwak tot matig, in het noorden noordoostelijk, elders noord- tot noordwestelijk.

Morgen begint opnieuw op veel plaatsen zonnig en in de middag kunnen er landinwaarts weer stapelwolken ontstaan. Vanaf het begin van de avond is er in het zuiden en zuidwesten kans op een lokale regen- of onweersbui. De maximumtemperaturen varieren van 23°C langs de noordkust tot ongeveer 30°C in het (zuid)oosten. De wind wordt overal noordelijk en is boven land zwak tot matig, in de kustgebieden matig tot mogelijk vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 19/07/2018 18.42 uur LT

  

Meerdaagse verwachtingen
In het weekeinde tijdelijk iets minder warm met zaterdag vooral in het zuid(oost)en kans op een bui. Daarna droog, veel zon en op steeds meer plaatsen tropisch warm.
Uitgifte: 19/07/2018 04.31 uur LT
Lange termijnverwachting
Donderdag 26 juli tot en met donderdag 02 augustus
Grote kans (rond 80%) op voortzetting van het droge en (zeer) warme weertype. Kleine kans (rond 20%) op overgang naar een wisselvalliger weertype.
Uitgifte: 19/07/2018 04.31 uur LT

Waarschuwingen

Code groen: Er zijn geen waarschuwingen

Er zijn momenteel geen waarschuwingen van kracht.


Uitgifte: 19/07/2018 20:07 uur LT

  

Reactiemogelijkheid is gesloten