Weersverwachting en waarschuwingen

Weersverwachting

Half tot zwaar bewolkt, morgen enkele buien
Verwachting voor vandaag en morgen

Het is bewolkt en in het uiterste zuidoosten valt nog af en toe regen. De wind komt uit zuidwest en is, zwak tot matig, langs de kust vrij krachtig.

Vannacht is het wisselend bewolkt en langs de noordwestkust is er een enkele bui mogelijk. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind is zuid tot zuidwest en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Dinsdagochtend is het half tot zwaar bewolkt en trekt een gebied met enkele buien oostwaarts. Aan de kust is daarbij onweer en ook hagel mogelijk. In de middag zijn er zonnige perioden en is er vooral in het noorden nog kans op een enkele bui. De maximumtemperatuur bedraagt ca. 12°C. De wind wordt overal zuidwest en neemt toe naar matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig, 6 Bft. Bij buien kunnen in de ochtend aan de kust windstoten tot circa 65 km/uur voorkomen. In de loop van de middag en avond neemt de wind geleidelijk af. (Bron: KNMI).

Uitgifte: 12/11/2018 18.01 uur LT

  

Meerdaagse verwachtingen
Het blijft droog met regelmatig zonnige perioden. Aanvankelijk temperaturen boven normaal, geleidelijk dalend naar beneden normaal.
Uitgifte: 12/11/2018 04.36 uur LT
Lange termijnverwachting
Maandag 19 november tot en met maandag 26 november
Grote kans (90%) op een aanhoudend rustig en droog weertype, met temperaturen ruim beneden de langjaargemiddelde waarden voor de tijd van het jaar.
Uitgifte: 12/11/2018 04.36 uur LT

Waarschuwingen

Code groen: Er zijn geen waarschuwingen

Er zijn momenteel geen waarschuwingen van kracht.


Uitgifte: 12/11/2018 20:22 uur LT

  

Reactiemogelijkheid is gesloten